Dreambox'um (7025) bir saat çalıştıktan sonra 60-70 dereceye kadar ısı değeri artığı için 60"lik bir fan takmaya karar verdim.Turner ve sabit disk arasina 80"lik fan rahatlıkla sığıyor
İyikide böyle bir girişimde bulunmuşum, artık ısı değeri 23 dereceyi geçmiyor.Fan taktım takalı da image'de hiç donma olmuyor.
Yalnız dikkat! Box'un içerisne değil, içerisinden dışarıya atacak sicak havayı, ona göre takmayı unutmayın!
Böylece dreambox'un ömrü daha uzun, benim de içim daha rahat oldu.
Benim dreambox 7025:
Kullandığım fan:
5V bağladım, sesi kesinlikle hiç duyulmuyor...
Fiyatı 8,66 euro detayları
Bağlaması çok kolay;
Fan'ın kablosunu önünden keserek, hard disk kablosuna lehim yapılıyor.
Kesinlikle her dreambox kullanıcısına tavsiye ederim.70 dereceden 23 dereceye düşürebilmek ciddi bir rakam ve her açıdan da çok faydalı.
İyikide böyle bir girişimde bulunmuşum, artık ısı değeri 23 dereceyi geçmiyor.Fan taktım takalı da image'de hiç donma olmuyor.
Yalnız dikkat! Box'un içerisne değil, içerisinden dışarıya atacak sicak havayı, ona göre takmayı unutmayın!
Böylece dreambox'un ömrü daha uzun, benim de içim daha rahat oldu.
Benim dreambox 7025:
Resim yeniden boyutlandırılmıştır. Tam halini görmek için buraya tıklayın. Orijinal resim 2304x1728 ve 909 KB boyutlarındadır. |
Resim yeniden boyutlandırılmıştır. Tam halini görmek için buraya tıklayın. Orijinal resim 2304x1728 ve 877 KB boyutlarındadır. |
Kullandığım fan:
5V bağladım, sesi kesinlikle hiç duyulmuyor...
Fiyatı 8,66 euro detayları
Bağlaması çok kolay;
Fan'ın kablosunu önünden keserek, hard disk kablosuna lehim yapılıyor.
Kesinlikle her dreambox kullanıcısına tavsiye ederim.70 dereceden 23 dereceye düşürebilmek ciddi bir rakam ve her açıdan da çok faydalı.